EV80 Chassis cab

Izdelava po meri. 100% električni.

 

Prevoz tovora s katerim koli prilagojenim telesom.
Prijazen do okolja.

Kabina šasije Maxus EV80 združuje prijaznost do okolja in enostavnost uporabe. EV80 s svojim elektromotorjem oddaja natanko 0 gramov CO 2. Nič emisij: tako varčujete okolje. Kabina podvozja EV80 ima spredaj tri sedeže. Tako lahko v enem potovanju peljete tri osebe in velik tovor. Tri sedeže v kabini EV80 lahko kombinirate s ketero koli karoserijo po meri, od odprte karoserije ali prekucnika do zaprtega tovornega zaboja ali druge karoserije.

DESIGN

Contemporary and dynamic.

S kabino šasije Maxus EV80 boste videti odlično. Ne samo z napredno tehnologijo, ampak tudi s sodobnim dizajnom.

Prepoznaven nos daje kabini podvozja EV80 dinamičen videz. Tri nevtralne standardne barve vam zagotavljajo idealno ozadje za vaš logotip, vaše kontaktne podatke in druge oblike personalizacije.

Bi radi videli sodobni dizajn v resničnem življenju?

FUNCTIONALITY

Vodljiv in prilagodljiv.

Dobrodošli v mestu

Kabina šasije EV80 je popolnoma v svojem elementu. Majhen obračalni krog pa zagotavlja veliko okretnost.

Velikosti in uteži

Dolžina 5,700 mm
Širina 1,998 mm
Višina 2,136 mm
Medosna razdalja 3,850 mm

NOTRANJOST

Progresivni kokpit.

EV80 kaže, kako privlačna je lahko funkcionalna notranjost. Značilna je osrednja armaturna plošča, ki je zelo pregledna in združuje številne funkcije.

Na instrumentni plošči so poleg klasičnih informacij, ki jih prikazujejo merilniki ali ikone, vgrajeni računalnik, merilnik porabe in indikator baterije. Ko upočasnite, instrumentna plošča pokaže, da se baterija polni.

Trije sedeži nudijo vso podporo in udobje, tudi za daljša potovanja. Močno oblazinjenje sedežev in gumijasta talna preproga zagotavljata vzdrževanje notranjosti.

TEHNOLOGIJA

Prihodnost se začne danes.

Močan motor

EV80 je opremljen z zmogljivim elektromotorjem z močjo 92 kW in navorom najmanj 320 Nm. EV80 vas tako razvaja z velikim pospeševanjem in dobrim odmerkom užitka v vožnji.

MOTOR
92 KW (125 KM)
320 NM

Zmogljiva baterija

EV80 z zmogljivostjo 56 kW ima najmočnejšo baterijo v svojem razredu. S tem lahko računate na vozni domet 192 km. Ogrevanje akumulatorja zagotavlja, da je vpliv hladnega vremena na območje vožnje skoraj neopazen.

Hitro in enostavno polnjenje

S hitrim polnilnikom 30 kW hitro polnjenje traja le 2 uri. Domače polnjenje s stensko omarico in vgrajenim polnilnikom 6,6 kW traja največ 8,5 ure. Zelo praktično: v obeh primerih lahko uporabite isti polnilni kabel.

Enostavno polnjenje.

S hitrim polnilnikom z močjo 22 kW lahko Maxus EV80 popolnoma napolnite v 2,5 urah. Zahvaljujoč novi litijev železov fosfatni bateriji lahko EV80 skoraj neomejeno polnite v enosmernem toku. Polnjenje traja 8,5 ure s standardnim 7,2 kW AC priključkom na stensko omarico. EV80 je standardno opremljen s polnilnim kablom, ki je združljiv s stensko omarico.

HITRO POLNJENJE : 2,5 URE
PREKO STENSKE OMARICE: 8,5 URE

Izmenično polnjenje (izmenična napetost)

Pri počasnem polnjenju s stensko omarico in vgrajenim 7,2 kW polnilnikom polnjenje traja največ 8,5 ure. Zelo praktično.

Enosmerno polnjenje (enosmerna napetost)

S hitrim polnilnikom najmanj 22 kW hitro polnjenje traja le 2,5 ure.

Regenerativno zaviranje

Akumulator se regenerira z regenerativnim zaviranjem EV80. Ta funkcija je še posebej uporabna v prometnem mestnem prometu.

Vaš sistem polnjenja

Če imate Maxus EV80, postane vaš polnilni sistem zanimiv. Za več informacij se obrnite na prodajalca Maxus.

VARNOST

Najprej varnost, vedno in povsod.

Vedno trden

Kabina Maxusa EV80 je izdelana iz armiranega jekla, ki absorbira silo, sproščeno ob trku, in preprečuje deformacije. Zračne blazine za voznika in potnike zagotavljajo potrebno zaščito.

Sistemi aktivne varnosti

Poleg pasivne varnosti kabina podvozja EV80 ponuja tudi obsežen paket aktivne varnosti. ABS (protiblokirni zavorni sistem) preprečuje vrtenje koles pri zaviranju na spolzki površini ceste. BAS (sistem za pomoč pri zaviranju) poveča moč zaviranja v sili, tako da se vaš EV80 hitreje ustavi.

Vedno stabilen

ESP (elektronski program stabilnosti)  nadzoruje stabilnost vaše kabine šasije EV80 med manevri izogibanja, težkim ovinkom ali zahrbtni cesti. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) nadzoruje porazdelitev zavorne sile med sprednja in zadnja kolesa za optimalno stabilnost v vseh zavornih pogojih.

DODATKI

Naj bo vaš Maxus edinstven.

EV80 kot podvozje s kabino ponuja veliko možnosti. Tri sprednje sedeže lahko kombinirate s poljubno strukturo po meri. Od odprtega telesa ali prekucnika do zaprtega nakladalnika (tovornega zaboja) ali druge konstrukcije.

Vsako podjetje je drugačno. Vsaka obrt ima svoje potrebe in zahteve. To velja tudi za vaše dostavno vozilo.

Skupaj s prodajalcem vozil Maxus izberite dodatno opremo, ki jo potrebujete za nemoteno delo in prevoz. Vsa dodatna oprema je vgrajena na ustrezen način v skladu s strogimi varnostnimi smernicami.

Najpomembnejšo standardno opremo in naše privlačne cene najdete v naši brošuri EV80.