EV80 Deliver9

 

 

Največ prostora. Največ razkošja.

Prostor za tovor in razkošje za voznika. To sta veliki prednosti Maxus Deliver9. Ergonomija, udobje sedenja in končna obdelava so na visoki ravni. Kdorkoli bo na cesti z Deliver9, bo doživel enako udobje kot v prostornem osebnem avtomobilu.

Toda Deliver9 dosega tudi visoke rezultate v praktičnem smislu. Z nakladalnim prostorom velikosti 11 m³ in največjo bruto nosilnostjo do 1.270 kg ima Deliver9 ogromno prostora. In zahvaljujoč velikim drsnim vratom lahko hitro in varno naložite in raztovorite.

OBLIKA

Nov obraz razkošja.

Maxus Deliver9 je zelo prepoznaven s svojimi ostrimi potezami. Njegova značilna maska, enote žarometov in prednji odbijač poudarjajo vtis hitrosti in moči.

Linije bokov in zadka poudarjajo precejšen prostor, ki ga ponuja Deliver9. Sodobni detajli dajejo občutek razkošja, ki ga najdemo v notranjosti.

Izberite svojo različico

Maxus Deliver9 je na voljo v dveh paketnih modelih: osnovni in luksuzni.

Opcijski paket Comfort je na voljo tudi na osnovni enoti.
Popolnoma opremljen Luxury lahko prepoznamo po aluminijastih platiščih, sprednjih meglenkah, LED-žarometih in zadnjih LED-lučeh.

Bi radi videli sodobni dizajn v resničnem življenju?
Obiščite prodajalca.

FUNKCIONALNOST

Dobrodošli v prostor.

Veliko prostora

Zahvaljujoč nizkemu vstavljanju baterije ima EV80 povsem ravna nakladalna tla, tako da je vsak kvadratni centimeter prostora optimalno izkoriščen. EV80 je na voljo tudi z enim ali dvema drsnima vratoma. Tako je nakladanje in razkladanje veliko bolj gladko.

 

Zelo dostopno

Zelo uporabna so zadnja vrata, ki se odpirajo do 270 stopinj. So del paketa Comfort, ki pri osnovni različici ni obvezen. Ta zadnja vrata so standardna različica Luxury.

Končni tovorni prostor

Tovorni prostor DELIVER 9 je dobro zaključen. Tla so popolnoma prekrita s protizdrsnim materialom, stene pa so standardno dokončane do polovice.

11 M³
OBREMENITEV PROSTORNINE

BASE
1270 KG
TOVORA

LUXURY
1140 KG
TOVORA

Velikosti in teže

Zunanje dimenzije  
Dolžina 5,940 mm
Širina  2,110 mm
Višina 2,535 mm
Medosna razdalja 3,760 mm
Stranska vrata dolžina 1,269 mm
Stranska vrata višina od praga 1,671 mm 
Stranska vrata višina od tal 1,571 mm 
Višina nakladalnega praga 632-700 mm
Obračalni krog 13.3 m
Notranje dimenzije  
Prostornina tovornega prostorae 11 m 3
Dolžina tovornega prostora 3,410 mm
Širina tovornega prostora 1,800 mm
Širina tovornega prostora med kolesnimi loki 1,366 mm
Največja višina nakladalnega prostora 1,800 mm
Število sedežev

3

Teže Base Luxury
Največja dovoljena obremenitev  3,500 kg 3,500 kg
Prazna teža 2,230 kg 2,360 kg
Največja bruto nosilnost 1,270 kg 1,140 kg
Največja obremenitev sprednje osi 1,950 kg 1,950 kg
Največja obremenitev zadnje osi 2,450 kg 2,450 kg

NOTRANJOST

Neverjetno udoben. Presenetljivo razkošen.

Čudovit dizajn

Notranjost Maxus Deliver9 je opazna po izjemno urejeni izvedbi, tudi v osnovni različici. V luksuzni različici je razkošen karbonski videz armaturne plošče z visokim sijajem resnično privlačen.

Razkošno in udobno

Maxus Deliver9 ponuja udobje sedenja prostornega, razkošnega osebnega avtomobila. Trije sedeži s prostornimi, popolnoma oblikovanimi sedeži in po višini nastavljivimi varnostnimi pasovi zagotavljajo vso podporo in udobje, tudi za daljša potovanja. Voznikov sedež ponuja prilagajanje željam in ima nastavljiv naslon za roke.

Prefinjena ergonomija

Ergonomija Maxus Deliver9 je na visoki ravni z jasno armaturno ploščo in gumbi, ki so na dosegu roke. Zasnova in zaključek armaturne plošče povečujeta luksuzni občutek na krovu. In z Apple Carplay in Android Auto je povezljivost popolnoma posodobljena.

Popolna povezljivost

Osrednje mesto za lepo dodelano armaturno ploščo luksuzne različice ima 10-palčni zaslon na dotik, povezan s kamero za vzvratno vožnjo, Apple Carplay in Android Auto.

Tehnična iznajdljivost za moč in varčnost.

Sodoben motor

2.0 dizelski motor Deliver9 je opremljen s spremenljivim turbopolnilnikom in tehnologijo AdBlue. Motor ustreza strogemu evropskemu emisijskemu standardu EU 6.2. Napajanje dobavlja motor Deliver9 v izobilju. Največja vlečna zmogljivost je najmanj 2.800 kg.

Nizka poraba

Sodobna motorna tehnologija pomaga pri nizki porabi goriva.  Posebna aerodinamika DELIVER 9, sistem start-stop in eko pnevmatike z nizkim kotalnim uporom prav tako pomagaju pri zmanjšanju emisij.

Pogon na zadnja kolesa

Motor DELIVER 9 poganja zadnja kolesa. To preprečuje vrtenje sprednjih koles, ko pospešite, pri popolni obremenitvi. Navsezadnje je na zadnji osi večja teža, kar izboljša stabilnost pri pospeševanju na spolzki površini ceste.

Mehko in tiho

Maxus uporablja najnovejšo tehnologijo za zmanjšanje hrupa in vibracij iz motorja in pogonskega sklopa. Raven hrupa na vozilu DELIVER 9 znaša le 47 dB, kar je primerljivo z običajnim osebnim avtomobilom.

Motor in pogon

CO 2 emissions (combined) * 254 g / km
Emisijski standard EU 6.2
Tip motorja 2.0 Turbo Diesel Common Rail
Največja moč 120 kW (163 hp)
Največji navor 375 Nm
Menjalnik Ročni, 6 prestav
Pogon Zadnja kolesa
Vezi 235 / 65R16C

VARNOST

Varnost na prvem mestu z najsodobnejšimi sistemi za pomoč vozniku.

Elektronski program stabilnosti (ESP)

ESP nadzira in uravnava stabilnost Deliver9, tako da ne boste padli iz ravnotežja v primeru nenadnih utaj, v težkih ovinkih ali na zahrbtnih cestnih površinah.

Sistem samodejnega zaviranja v sili (AEBS)

Ko na vaši cesti zazna pešca ali drugo vozilo, AEBS izključi plin in pritisne zavore, da zmanjša nevarnost resne nesreče.

Opozorilo pred trkom (FCW)

FCW neprekinjeno spremlja vašo hitrost in razdaljo do vozila spredaj ter vas z zvočnim signalom opozori, če zavorna pot ni več varna.

Pomoč na voznem pasu (LDW)

LDW s kamero spremlja oznake na cesti. Če spremenite vozni pas, ne da bi uporabili smernik, boste opozorjeni z zvočnim signalom.

Šest zračnih blazin

Deliver9 je standardno opremljen z voznikovo zračno blazino, dvojno sovoznikovo blazino, dvema stranskima blazinama in dvema zavesama.

Pomoč pri menjavi voznega pasu (LCA)

Če želite spremeniti vozni pas, medtem ko se drugo vozilo hitro približuje in je že znotraj 70 metrov, vas LCA opozori z zvočnim signalom in lučko v ogledalu vrat.

Močna konstrukcija kletke

Konstrukcija kletke Maxus Deliver9 je izdelana iz armiranega jekla, ki absorbira silo, sproščeno v trku, in preprečuje deformacije. Na ta način ostanejo potniki čim bolj zaščiteni.

Zaznavanje mrtvega kota (BSD)

BSD zazna vozila v mrtvi koti in vas opozori s svetlobnim signalom v ogledalu vrat.

DODATKI

Naj bo vaš Maxus edinstven.

Nobeno podjetje ni enako. Vsaka poklicna dejavnost ima svoje potrebe in želje. To velja tudi za vaš kombi.

Skupaj z vašim Maxus trgovcem lahko najdete kaj potrebujete za delo in prevoz. Pravilno in varno vgradimo vso želeno dodatno opremo.

Najpomembnejšo standardno opremo in privlačne cene lahko najdete v naši brošuri Deliver9 .

Poiščite prodajalca

Vprašajte nas

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

VSTOPITE V KONTAKT Z NAŠIMI PRODAJALCI DANES